حتما شما نیز تاکنون با میل پرچم و پرچمهای بزرگی که در منطقهای خاص از سطح شهر به اهتزاز درمیآیند روبرو شدید. شاید برایتان این سوال پیش آمده باشد که اهتزاز آن چگونه صورت میگیرد؟! دقت کنید که برافراشتن پرچم به اقدامات مختلفی نیاز دارد که با توجه به ابعاد پرچم و همچنین مکان نصب آن تعیین میشوند. از اصلیترین ملزومات آن میتوان به میله یا پایه پرچم اشاره کرد. در این محتوا از وب سایت آژند رهساز سعی داریم بیشتر در مورد این میل پرچم صحبت کنیم.

میله پرچم
أنواع میل پرچم
لازم به ذکر است که میله نگهدارنده پرچم خود در دو نوع میله کوتاه و میله مرتفع وجود دارد که در پایین به بررسی دقیقتر آنها خواهیم پرداخت:
۱.میله پرچم کوتاه: این نوع میل پرچم معمولا حین نصب پرچم در سطح شهر و یا مراکز مختلف خدماتی، آموزشی و تجاری به کار برده میشوند. البته امکان نصب آنها در اماکن مرتفع نیز وجود دارد. اغلب این میلهها از سطح مقطعای دایره شکل برخوردارند و به اصطلاح لولهای خوانده میشوند؛ اما خب به شکل چندبعدی نیز قابل تولید هستند. به لحاظ ارتفاع نیز در محدوده ۵ تا ۱۲ متر قابل نصباند.
۲.میله پرچم مرتفع (برج پرچم): این نوع میلهها معمولا در ارتفاعهای ۳۰، ۴۰، ۴۵ ،۵۰ ،۵۵ ،۶۰ ،۶۵ ،۷۰ متر نصب میشوند. شکل ظاهری آنها به صورت تلسکوپی چند وجهی و از جنس ورق فولاد است. به دلیل وجود گالوانیزه گرم در بدنه این میلهها، از دوام بسیار بالایی در برابر هرگونه خوردگی و زنگ زدگی برخوردارند و بهترین پیشنهاد برای نصب پرچم در نواحی مرطوب و شرجی هستند.
دقت کنید که از مهمترین مزایای این نوع میله میتوان به مقاومت بالا، تولید آسان و سریع، تنوع در ابعاد، نصب سریع و همچنین حمل و نقل آسان اشاره کرد.
قیمت میله پرچم
از آنجایی که این میلهها به صورت سفارشی طراحی و تولید میشوند، از قیمتهای متغیری برخوردارند. معمولا پارامترهای مختلفی همچون ارتفاع پایه ، شرایط آب و هوای محل نصب ، نوع پوشش ، نوع پایه ( لوله ای یا چندوجهی ) و همچنین وزن کلی سازه میتوانند در قیمت نهایی میله تاثیرگذار باشند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید به وب سایت رسمی مجموعه آژند رهساز مراجعه کنید و یا اینکه از طریق شماره تلفنهای زیر با مشاوران مجموعه در ارتباط باشید.